Fakt, nie tak obficie
 , ale jednak.
 , ale jednak.   Przyczyną może być podzielenie rośliny. Ta z większą ilością psb zakwitła, a ta druga część zdobyła się na nową psb i pochewkę, lecz jej stan nie rokuje kwitnienia.
  Przyczyną może być podzielenie rośliny. Ta z większą ilością psb zakwitła, a ta druga część zdobyła się na nową psb i pochewkę, lecz jej stan nie rokuje kwitnienia.Pozdrawiam koleżankę.

, ale jednak.
 , ale jednak.   Przyczyną może być podzielenie rośliny. Ta z większą ilością psb zakwitła, a ta druga część zdobyła się na nową psb i pochewkę, lecz jej stan nie rokuje kwitnienia.
  Przyczyną może być podzielenie rośliny. Ta z większą ilością psb zakwitła, a ta druga część zdobyła się na nową psb i pochewkę, lecz jej stan nie rokuje kwitnienia.

Płatki jakby pokryte aksamitem
  Płatki jakby pokryte aksamitem  Czy pachnie? Chociaż przy tej urodzie, brak zapachu można wybaczyć
  Czy pachnie? Chociaż przy tej urodzie, brak zapachu można wybaczyć 
 W następnym roku kwiatów będzie więcej. Moje gratulacje Ryszardzie, prawda, że piękna?
 W następnym roku kwiatów będzie więcej. Moje gratulacje Ryszardzie, prawda, że piękna?
 Kwiatki nie pachną, troszkę szkoda.
 Kwiatki nie pachną, troszkę szkoda.  Oby prognozy bogatszych kwitnień się sprawdziły. Dziękuję.
  Oby prognozy bogatszych kwitnień się sprawdziły. Dziękuję.  

Bo jednak zakwitła.
 Bo jednak zakwitła.  

roślinki, która zaprezentowana została przez ofiarodawczynię tutaj - ostatnia fotka. Muszę się pochwalić - udało mi się skłonić roślinkę do wzrostu i w końcu do kwitnienia
 roślinki, która zaprezentowana została przez ofiarodawczynię tutaj - ostatnia fotka. Muszę się pochwalić - udało mi się skłonić roślinkę do wzrostu i w końcu do kwitnienia  

I ta muchówka na tle płatka kwiatu także urokliwa.
 I ta muchówka na tle płatka kwiatu także urokliwa.  

Powrót do Prezentacje kwitnień