Dwa tygodnie wcześniej podejrzałem, że w moje hybrydy Catleye i Oncidium ,rośliny wyniesione na zewnątrz, odwiedziły mrówki mające swój ‘dom’ w trawniku.
  Dwa tygodnie wcześniej podejrzałem, że w moje hybrydy Catleye i Oncidium ,rośliny wyniesione na zewnątrz, odwiedziły mrówki mające swój ‘dom’ w trawniku.  
   Było ich dosyć dużo w doniczkach po trzech dniach zaobserwowałem, że zainteresowanie storczykami minęło.
   Było ich dosyć dużo w doniczkach po trzech dniach zaobserwowałem, że zainteresowanie storczykami minęło.   

ale  pracy   przy  oczyszczaniu  podloza     mialam  sporo
   ale  pracy   przy  oczyszczaniu  podloza     mialam  sporo     . Dziekuje  za  wszystkie  porady
   . Dziekuje  za  wszystkie  porady     moze  podpowiem  co    jeszcze   znalazlam  w  informacjach  o  zwalczaniu   mrowek     iz  proszek     do  pieczenia    i  ocet   tez  pomaga ,  one  bardzo  tego  zapachu  nie lubia
    moze  podpowiem  co    jeszcze   znalazlam  w  informacjach  o  zwalczaniu   mrowek     iz  proszek     do  pieczenia    i  ocet   tez  pomaga ,  one  bardzo  tego  zapachu  nie lubia    Pozdrawiam   kasia
 Pozdrawiam   kasia    
Efka pisze:Czy ktoś wie,gdzie można kupić boraks?

Powrót do Storczykowe "Gadu-Gadu"