Regulamin umieszczania zdjęć na forum
W tym dziale forum mogą zostać umieszczone wyłącznie fotografie storczyków dobrej jakości oraz właściwie określone. Znaczy to, że musi być podana nie tylko nazwa rodzaju ale i gatunku, a w przypadku hybryd - nazwa odmiany. Przy czym nie mogą to być nazwy jakichś podobnych storczyków, których zdjęcia znaleziono np. gdzieś w internecie. Inaczej mówiąc, nazwa nie może nastręczać żadnych wątpliwości. Najlepiej jeżeli storczyk posiadał etykietę z pełna nazwą w chwili zakupu.
Iwona, boski!!! To jedna z niewielu botanicznych Phalaenopsis, która mi się podoba. Może kiedyś będę ją miał... Marzy mi się jeszcze Phal. schilleriana, a póki co męczę się z Phal. philippinensis. GATULACJE!
Pozdrawiam, Michał
Kto żyje bez szaleństwa, mniej jest rozsądny, niż mniema.
Witam . Moja phalaenopsis stuartiana zrzuciła w tym roku prawie wszystkie pąki - prawie - został tylko jeden i rozwinął się Roślinę mam od agarowej sadzonki , to jej trzecie kwitnienie u mnie , uprawa parapetowa.
Witam Wszystkich i pozdrawiam w nowym roku Chcę zaprezentować kolejne już kwitnienie w tym roku dość obfite mojej kilkuletniej już phalaenopsis stuartiana