Regulamin umieszczania zdjęć na forum
W tym dziale forum mogą zostać umieszczone wyłącznie fotografie storczyków dobrej jakości oraz właściwie określone. Znaczy to, że musi być podana nie tylko nazwa rodzaju ale i gatunku, a w przypadku hybryd - nazwa odmiany. Przy czym nie mogą to być nazwy jakichś podobnych storczyków, których zdjęcia znaleziono np. gdzieś w internecie. Inaczej mówiąc, nazwa nie może nastręczać żadnych wątpliwości. Najlepiej jeżeli storczyk posiadał etykietę z pełna nazwą w chwili zakupu.
Panie Janie kwitnienia niesamowite!!!!!!! jak ja żałuję że nie jestem Pana sąsiadką- codziennie z samego rana biegłabym pod Pana okna i oglądała storczyki
Z tą sąsiadką, to nie jest taka całkowita utopia, są w pobliżu wolne działki... Pomogę w załatwianiu formalności . A dom stoi otworem od 6-ej rano i w gościnę zaprasza .
Panie Janie działkę z miłą chęcią zakupiłabym blisko Pana gdyby jeszcze były pieniążki na wybudowanie domu to znaczy przez lato mogę koczować w namiocie ale do tego to mi nawet działki nie potrzeba- rozbiję się gdzies tam u Pana pod ogrodzeniem przez zimę będę musieć wykombinować jakiś barak żebym przez miłośc do storczyków nie zamarzła ale może to i lepiej że nie mieszkam zbyt blisko bo Pana zona by mnie przegoniła za bazgranie paluchami po oknach