Regulamin umieszczania zdjęć na forum
W tym dziale forum mogą zostać umieszczone wyłącznie fotografie storczyków dobrej jakości oraz właściwie określone. Znaczy to, że musi być podana nie tylko nazwa rodzaju ale i gatunku, a w przypadku hybryd - nazwa odmiany. Przy czym nie mogą to być nazwy jakichś podobnych storczyków, których zdjęcia znaleziono np. gdzieś w internecie. Inaczej mówiąc, nazwa nie może nastręczać żadnych wątpliwości. Najlepiej jeżeli storczyk posiadał etykietę z pełna nazwą w chwili zakupu.
Zakwitł u mnie ten uroczy maluch Kwiat drobniutki, utrzymuje się około 2-3 dni. Będzie ich po kolei w sumie około 12. Jak na taką małą kępkę to dość bujnie się zapowiada
Michał, no wiadomo, że nie każdy jest z tej samej bajki Ale powiem Ci, że ja mam tak jak Ty fazę na punkcie roślin takich jak Stanhopee, Gongory i tego typu piękności (btw, odezwij sie do mnie na priva bo mam do Ciebie sprawe )
Spóźniony o tydzień w tym roku, pewnie przez pogodę Ale i tak jak w zegarku Kwiatów tylko 5 łącznie, ale trudno mi powiedzieć dlaczego. Zapachu nadal nie ma