Rysiek, taką uwagę możesz pisać na forum. Ja się nie obrażam za cenne uwagi. Jak wysłałam to zdjęcie, to sama się zastanawiałam; czy aby nie popełniłam byka, ale już się poprawiam.
Też mam taką miniaturkę, moje oczy widzą, że kwitnie na różowo a mój aparat widzi że na fioletowo. Kolor na moich zdjęciech wygląda identycznie jak na twoich.
Jest ok. Pisz, czepiaj się a ja tylko się uczę. Z drugiej strony ten storczyk jest bardzo duży i nie mam gdzie z nim latać. Ojejku nikt z Ciebie nie robi eksperta (chociaż). Ja zawsze staram się korzystać z dobrych podpowiedzi.
Witam. Jeśli mogę... osobiście staram się robić fotki o jak największej 'wadze' [np. 4MB], a później 'ulepszam' je sobie w programie do obróbki zdjęć [wybór darmowych programów jest dość spory ]. Pozwoliłem sobie jedynie ściągnąć mgiełkę z Pani zdjęcia [bez specjalnego przykładania się] a obraz staje się zupełnie inny [widać np. więcej szczegółów]. Kombinować można do woli, byleby nie przesadzić. Może się mylę, może nie mam racji, może idę na łatwiznę... nie wiem, każdy sam wybiera swoją drogę aby zdjęcia go zadowalały. Pozdrawiam, r.
Robert pisze:Pozwoliłem sobie jedynie ściągnąć mgiełkę z Pani zdjęcia [bez specjalnego przykładania się]/i]
Zdjęcie stało się piękne. Zupełnie nie przyłożył się. Robercie, co to dla Ciebie, zdjęcie mgiełki,[bez specjalnego przykładania się]. Pozdrawiam Wszystkich, Maria.