logo forum

Prezentujemy kwitnienia - pokazujemy fotografie naszych ulubieńców

Strona główna forum | Biblioteka | Szukaj | Problemy techniczne | Zarejestruj się | Zaloguj się | Strona główna Strona główna Storczyki.pl
Storczykowe "Gadu-Gadu" | Prezentujemy kwitnienia | Gatunki botaniczne
Cattleya i pokrewne | Cataseta i pokrewne | Dendrobium - gatunki i hybrydy | Powiększamy kolekcje

Przejdź do zawartości

Powrót do listy wiadomości

Tytuł: A u mnie kwitną (i rosną)...

Umieść nową wiadomość
Pokaż pierwszy nieprzeczytany post
  • Odpowiedz z cytatem

Tytuł: A u mnie kwitną (i rosną)...

Nieprzeczytany post Autor: Jujka Data » 16-02-2011, 14:42

Za oknem zima, ściska mróz... Łatwiej ją przetrwać w towarzystwie magicznych istot zielonych :)
Załączniki
beleara.jpg
Jedna z moich dwóch walentynek w nowej odsłonie. Porozwijała nowe pąki... mam nadzieję, że dam radę ją utrzymać :)
falekodpiotra.jpg
A tu jeden z kilku moich żółto-różowych ciapków od Obuwika. Niesamowicie lubię te storczyki :)
faleksliwka.jpg
A oto Pan Śliweczka, jeszcze Wam go nie prezentowałam, bo nie chciałam zapeszyć... Kupiłam go w zapleśniałym podłożu, na szczęście niebezpieczeństwo udało się zażegnać i jak widać - jaśnie król ma się wyśmienicie :)
miltosia2.jpg
Druga część Walentynki... coś pięknego... Zachwyca mnie ten delikatny i wymagający storczyk... Mam wielką nadzieję zachować go w dobrej kondycji. Jak nie, mam pomysł kto zapewni mu dobre warunki ;)
demonik.jpg
Ale mistrzostwem świata jest TO. Z czym Wam się kojarzy? Ja oniemiałam, jak to zobaczyłam... A to po prostu środek mojej walentynki... Cóż... mój Mąż zawsze gustował w ciężkich klimatach muzycznych, teraz już rozumiem, dlaczego urzekł go ten kwiat ;)
demonik.jpg (174.02 KiB) Przeglądane 1107 razy
miltosia.jpg
... bez komentarza :)
sliwka3.jpg
Jeszcze raz Pan Śliweczka :)
vandzia.jpg
I moje Oczko w Głowie... Moja Pieszczoszka, Pacynka... Wielbię to maleństwo i chyba z wzajemnością :) Mam nadzieję, że się cieszysz, Obuwiku? ;)
korzonek.jpg
Takietam szaleństwo na temat mojej achillesowej pięty ;)
kapturnica.jpg
I trochę 'niestorczyk', ale czyż to nie jest urocze stworzenie? Na dodatek pachnie wanilią :)
Fotografia użytkownika
Jujka

Z nami od: 16-11-2010, 07:26
Na górę       Na dół

Poprzedni wątek     |     Następny wątek
Umieść nową wiadomość
Dodaj komentarz do wiadomości

Powrót do Prezentujemy kwitnienia

• ‹ Powrót do poprzedniej strony
  • Zespół administracyjny •
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Powiadom znajomych