Patrzcie i podziwiajcie jakie ZDROWE phalaenopsisiy ma Piotr - człowiek ma nie tylko rękę, ale i głowę do storczyków To mój komentrz do tych ostatnio licznie prezentowanych i opisywanych problemów "falkowych"
Wspaniały masz kącik storczykowy, można się zapatrzeć. Bardzo interesują mnie twoje kratki nad pojemnikami, skąd je masz? podejrzewam, że jest to przycięta siatka ogrodzeniowa. sam zrobiłeś czy gdzieś kupiłeś gotowe. Pytam, bo potrzebuję zrobić sobie "na wymiar" kratki na pojemniki, szukałam już w OBI odpowiednio sztywnej siatki-kratki ale tyle zyskałam, że zaproponowano mi zakup przęsła ogrodzeniowego i docięcie sobie do potrzebnych mi wymiarów. . Pozdrawiam. Matynka4.
Kratka to udany zakup z allegro. udało mi się kiedyś trafic na coś takiego- To jest krata z prętów 4 mm, bardzo mocna i sztywna- to było sprzedawane jako wypełnienie pergoli drewnianej- jako motyw. Nigdy później tego nie widziałem na allegro. Ale jest coś podobnego - krata ekspozycyjna. Zobacz sobie.
A te pojemniki to pojemniki do transportu roślin. Używane w ogrodnictwie. Tylko trzeba uważać aby były szczelne. Są z tworzywa sztucznego. Z zewnątrz ramka drewniana.
A no widzisz jak trzeba wiedzieć co wpisać w wyszukiwarkę. Ja wpisywałam "kratki" albo "pojemniki z kratką" bo gdzieś czytałam, że bywają na allegro, i jeszcze parę innych pomysłów miałam, ale tej strony nie znalazłam. Dzięki za podpowiedź, na pewno coś uda mi się dopasować. Serdecznie pozdrawiam. Matynka4.