Chodziło o sklep najlepiej zaopatrzony, nie o czytanie reklam. Mieszkam w sporym mieście i wiem że największy wybór jest tylko w Lerroy Merlin, pozostałe są b. słabo zaopatrzone i zwiedzanie ich to tylko strata czasu. Marta
Tak, zgadza się... jak googlujesz polskim Gooogle i w Polsce...
Jak wpiszę słowo poszukiwawcze tu u mnie... oczywiście po polsku i z dodatkiem Poznań... na moim Google, to niestety... nie wiele znajdę. Rozwiązaniem byłoby ustawienie/przestawienie mojego komputera... na co nie mam specjalnie ochoty bo to zabierze dużo czasu. Albo też mogłabym googlować z mojego komputera podczas mojego pobytu w Polsce... wtedy wchodzę na sieć przez operatora Orange i Google funkcjonuje wg polskich regół. Niestety będę w Polsce tylko 3 dni więc nie będzie dużo czasu na siedzenie przy komputerze. Dlatego próbuję rozwiązać problem przed moim przyjazdem.
Ja jestem z zawodu Media- i AV-teknikiem i z tego też powodu łatwo się posługuję i komputerami i motorami szukającymi... zadałam pytanie dlatego że rozwiązanie mojego proiblemu z zagranicy jest możliwe ale skomplikowane... myślałam że może jest jakaś dobra i pomocna dusza...
Ja natomiast nie mieszkam w dużym mieście. Centrum ogrodnicze, które znajduje się w mojej miejscowości jest zaopatrzone doskonale w takie środki. W końcu nie na darmo w 2015 roku dostało Złotą Strelicję. Tak więc nie tylko '' sieciówki '' mogą być dobrze zaopatrzone. Poza tym nie proponowałam czytania reklam a znalezienie adresów sklepów prowadzących ich sprzedaż. Chyba następnym razem muszę wypowiadać się jaśniej.
Katunia... problem jest że będę tak krótko w Polsce, więc próbuję zefektywizować.
Możliwość jest taka że chyba zadzwonię do tego największego sklepu w centrum miasta na Ratajach i zapytam się. Zadzwonię przez Skype to prawie mnie to nie kosztuje