logo forum

Storczykowe "Gadu-Gadu" - rozmawiamy o storczykach

Strona główna forum | Biblioteka | Szukaj | Problemy techniczne | Zarejestruj się | Zaloguj się | Strona główna Strona główna Storczyki.pl
Storczykowe "Gadu-Gadu" | Prezentujemy kwitnienia | Gatunki botaniczne
Cattleya i pokrewne | Cataseta i pokrewne | Dendrobium - gatunki i hybrydy | Powiększamy kolekcje

Przejdź do zawartości

Powrót do listy wiadomości

Tytuł: Pomiar światła

Umieść nową wiadomość
Pokaż pierwszy nieprzeczytany post
  • Odpowiedz z cytatem

Tytuł: Pomiar światła

Nieprzeczytany post Autor: piroman Data » 14-08-2012, 11:48

Witam,

Ostatnio nie odzywam się, barak czasu mi doskwiera. Letnie miesiące zachęcają do aktywności poza domem, muszę się przyznać że nawet mam braki w samym czytaniu forum, ehhh...

Do rzeczy. Ryszard, już ponad pół roku temu poprosił mnie żebym przeprowadził orientacyjne pomiary światła w okolicy okna. Miałem szczytny plan porobić ich więcej, czyli częściej i przy różnych warunkach, ale wyszło zdecydowanie mniej niż chciałem. Zwłaszcza w ciepłych wiosenno-letnich miesiącach brakuje pomiarów, bo dobra pogoda zachęca do opuszczenia domu a przy takim pomiarze niestety nigdzie dalej nie da się wyjechać. Z drugiej strony to nie jest aż tak źle i już jest co pokazać. Nie wiem czy to w ogóle komuś się przyda ale skoro już jest to zamieszczę żeby się podzielić tym co mam. Są to tylko suche pomiary bez analizy i wniosków.

pomiary_1.JPG
Piersze pomiary

Pozdrawiam,
Romek
piroman

Z nami od: 25-07-2011, 10:22
Na górę       Na dół

• Odpowiedz z cytatem

Tytuł: Re: Pomiar światła

Nieprzeczytany post Autor: piroman Data » 15-08-2012, 21:04

Dochodzą mnie słuchy, że tabeli nie da się przeczytać, bo jest nie czytelna (jest za mała czcionka). Problem można rozwiązać dwoma kliknięciami. Pierwsze kliknięcie w obrazek, tabela powinna otworzyć się w całym oknie, potem trzeba kliknąć po raz drugi w obrazek i tabela powinna otworzyć się już w rozmiarze nadającym się do czytania. U mnie to działa i spokojnie mogę wszystko przeczytać.
piroman

Z nami od: 25-07-2011, 10:22
Na górę       Na dół

• Odpowiedz z cytatem

Tytuł: Re: Pomiar światła

Nieprzeczytany post Autor: rudka Data » 16-08-2012, 09:43

działa jak się zrobi tak jak piszesz,wszystko ładnie widać
Fotografia użytkownika
rudka

Z nami od: 13-08-2012, 20:28
Na górę       Na dół

Poprzedni wątek     |     Następny wątek