logo forum

Storczykowe "Gadu-Gadu" - rozmawiamy o storczykach

Strona główna forum | Biblioteka | Szukaj | Problemy techniczne | Zarejestruj się | Zaloguj się | Strona główna Strona główna Storczyki.pl
Storczykowe "Gadu-Gadu" | Prezentujemy kwitnienia | Gatunki botaniczne
Cattleya i pokrewne | Cataseta i pokrewne | Dendrobium - gatunki i hybrydy | Powiększamy kolekcje

Przejdź do zawartości

Powrót do listy wiadomości

Tytuł: klejące plamki

Umieść nową wiadomość
Pokaż pierwszy nieprzeczytany post
  • Odpowiedz z cytatem

Tytuł: klejące plamki

Nieprzeczytany post Autor: ancor Data » 11-04-2013, 10:16

Witam, i z góry przepraszam za pytanie bo, dla nie których wyda się to oczywiste dla mnie nie bo, dopiero zaczynam przygodę ze storczykami. ;)
Mam problem z moim phalanepolisem ostatnio podczas podlewania i przemywanie lisci ,pod jednym z nich znalazłam małe klejące plamki? kwiat stoi na parapecie pod nim jest grzejnik,może to ma jakiś wpływ? Pozdrawiam -Ania
ancor

Na górę       Na dół

• Odpowiedz z cytatem

Tytuł: Re: klejące plamki

Nieprzeczytany post Autor: Moderator B Data » 11-04-2013, 14:02

ancor pisze:Witam, i z góry przepraszam za pytanie bo, dla nie których wyda się to oczywiste dla mnie nie bo, dopiero zaczynam przygodę ze storczykami. ;)
Mam problem z moim ??? ostatnio podczas podlewania i przemywanie lisci ,pod jednym z nich znalazłam małe klejące plamki? kwiat stoi na parapecie pod nim jest grzejnik,może to ma jakiś wpływ? Pozdrawiam -Ania

Pytanie chyba dotyczy storczyka Phalaenopsis ?

Pierwszy wątek tego działu zawiera wyczerpujące informacje dotyczące uprawy Phalaenopsis, jeśli przygoda ma być na dłużej zapraszam do zaprzyjaźnienie się z jego zawartością. O klejących plamkach też tam poczytasz. ;)
Moderator B
Moderator

Z nami od: 21-05-2012, 21:52
Na górę       Na dół

Poprzedni wątek     |     Następny wątek
Umieść nową wiadomość
Dodaj komentarz do wiadomości

Powrót do Storczykowe "Gadu-Gadu"

• ‹ Powrót do poprzedniej strony
  • Zespół administracyjny •
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Powiadom znajomych