DN 25-27 maja 2018, W NOT, odbędzie się wystawa storczyków połączona ze sprzedażą. Obecność zapowiadają producenci m.inn. z Peru. Już widzę te śpiochy, bifrenarie itd! Marta
Ja się wybieram, mam nadzieję,że los mi nie pokrzyżuje planów Zapowiada się ciekawe wydarzenie bo oprócz ekspozycji i kiermaszu ma odbyć się też konferencja PLAKAT IMPREZY https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5B3722CE
na dzisiaj taka lista obecności ma być: Wystawcy z Polski: Ogród Botaniczny Uniwersytetu Wrocławskiego Ogród Botaniczny w Łodzi Polskie Towarzystwo Miłośników Storczyków Storczykarnia w Łańcucie
Wystawcy i sprzedawcy: Cattleya – Unigleb (Polska) Ecuagenera Orquideas Del Ecuador (Ekwador) Gospodarstwo Ogrodnicze Marcin Łuczak (Polska) Lukscheiter - tropické a subtropické rostliny (Czechy) Mount Sumagaya (Filipiny) Orchid4U (Polska) Roellke Orchideen (Niemcy) Salon Orchidei (Polska)
A kto to organizuje? Poprzednią wystawę w Nocie organizowało nasze kółko i wiem że jest to tydzień ciężkiej pracy. Teraz wybiorę się jako widz z aparatem fotograficznym i wstawię tu zdjęcia. Marta
Marto, cytuję: "Organizatorami konferencji są Uniwersytet Wrocławski i Polskie Towarzystwo Miłośników Storczyków". Natomiast jeśli chodzi o samą wystawę na plakacie jako organizator widnieje dobrze znany nam Salon Orchidei Na dole plakatu znajdziemy obie te informacje
Przedstawiam kilka zdjęć bez opisów bo było tam bardzo gorąco i nie zapisywałam nazw storczyków. Wystawa jest bardzo udana, dużo sprzedających, ceny do wytrzymanaia. Reszta zdjęć póżniej. Marta
Jakie piękne storczyki. Trochę zazdrosna jestem... bo ja mieszkając głeboko w lesie, mam conajmniej kilkaset kilometrów do najbliższego miasta w którym możliwa byłaby wystawa...