Witam, chciałabym się zapytać czy ktoś z Forumowiczów ma może na sprzedaż/wie gdzie można dorwać Iwanagarę Apple Blossom, dowolny typ. Od po ad pół roku szukam po sklepach, internetowych, centrach ogrodniczych i gdzie się tylko da i niestety nic. Z góry dziękuję za pomoc.
Ja jestem druga w kolejce. A Potinara Burana Beauty też będzie mile przyjęta. Pięknie i silnie pachnie. Od jakiegoś czasu te dwie stareńkie krzyżówki znikły. Marta
Potinara Burana Beauty pojawiła się w Orchideen Lucke za ok. 15€ https://shop.orchideen-lucke.de/shop/de ... uty-burana nie wiem czy to Pani pomoże. Swoją tam kupiłam, bardzo ładna była, a potem sama jej namieszałam, więc teraz się regeneruje.
Dobrze by było, jakbyś mogła z kimś albo chociaż sobie dobra coś jeszcze, bo przesyłka chyba powyżej 10€ do Polski plus jeśli zamówienie jest poniżej 25€ to doliczają 5€. Mam od nich jakiś 20 storczyków i mogę polecić ich.
Przesyłka to koszt 19,90 EUR. Rośliny ładne, dobrze zapakowane, ale drogie. Też polecam tego sprzedawcę, ale tylko w sytuacjach zakupu storczyków z serii 'must have'