katpio pisze:Proszę skorzystać z opcji "szukaj" i wpisać keiki - znajdzie Pani dużo materiałów.
stachna01 pisze:Jestem całkowitym laikiem (facetem - który się nie zna) poza tym, że mam w 4 "marketowe"
stroczyki
Ryszard410 pisze:Jeżeli uzyskałeś nowe przyrosty - keiki, to takim zupełnym laikiem to nie jesteś.
Gość pisze:Ryszard410 pisze:Jeżeli uzyskałeś nowe przyrosty - keiki, to takim zupełnym laikiem to nie jesteś.
Cóż za bzduraOd kiedy wiedza czy doświadczenie powodują, że przyrastają keiki
![]()
![]()
Gość pisze:Cóż za bzduraOd kiedy wiedza czy doświadczenie powodują, że przyrastają keiki
![]()
![]()
Gość pisze:Może warto przeczytać ze zrozumieniem zarówno wypowiedź Stachna01 jak i swoją, a nie zamiast tego obrażać GościaSkądinąd poziom Ryszarda410 jest bardzo niski, czego wynikiem jest atak i odwracanie kota ogonem.
Domyślam się, że post ten zostanie usunięty - cenzura działa jak za komuny
Gość pisze:Może warto przeczytać ze zrozumieniem zarówno wypowiedź Stachna01 jak i swoją, a nie zamiast tego obrażać GościaSkądinąd poziom Ryszarda410 jest bardzo niski, czego wynikiem jest atak i odwracanie kota ogonem.
Domyślam się, że post ten zostanie usunięty - cenzura działa jak za komuny
Krystian pisze:Mam wrażenie, że na tym forum panuje jakaś ogólna obsesjaOsoby, którym wydaje się, że mają duże doświadczenie i wiedzę na temat storczyków nie przyjmują do wiadomości nie tylko jakiejkolwiek krytyki, ale nawet drobnej uwagi, na którą reagują obrażaniem się i obrażaniem osoby je wypowiadającej. Ludzie, trochę luzu i obiektywizmu bo wpadacie w paranoję
![]()
Powrót do Storczykowe "Gadu-Gadu"