W necie, przypadkowo, odkryłem
Marta pisze:Czy nie ma pomyłki w tym adresie? Marta
Marta pisze:Czy nie ma pomyłki w tym adresie? Marta
Marta pisze:Miło czytać dobre wiadomości. Po roślinach domyślam się że masz szklarenkę. Marta
Daro1230 pisze:Co do faktycznego wieku roślin - nigdy nie mamy pewności, chyba że kupujemy je w okresie kwitnienia.
Marta pisze:... W wielu przypadkach nie podoba mi się podłoże, w którym posadzone są oferowane rośliny. ...
Niekumaty Burak pisze:Marta pisze:... W wielu przypadkach nie podoba mi się podłoże, w którym posadzone są oferowane rośliny. ...
Potwierdzam - podłoże nie dla storczyków, ze wszystkimi tego konsekwencjami.
Niekumaty Burak pisze:Uwzględnili moją reklamację i przysłali 3 ładne malutkie katlejki. Były bez podłoża, w woreczkach strunowych ale z ładnymi korzeniami.
Robert pisze:Niekumaty Burak pisze:Uwzględnili moją reklamację i przysłali 3 ładne malutkie katlejki. Były bez podłoża, w woreczkach strunowych ale z ładnymi korzeniami.
Bardzo pocieszające. Jest pozytyw, może jeszcze będzie to całkiem dobry sklep.
Z pozdrowieniami, r.
titus1 pisze: na forum może wchodzić kto chce i pisać co chce.
Kasia___ pisze:Witam ponownie
Jestem autorką krytycznego komentarza wobec sklepu Orchidion. .......
Nie jestem konkurencją dla Orchidion, tylko wkurzoną klientką. I szczerze pisząc jestem trochę zaszokowana
waszą reakcją na mojego posta........
Nie chciałabym rozkręcać tu jakiejś wojny, tylko wyrazić moje zdanie o takim sposobie prowadzenia działalności.
ModeratorA pisze:...link do tej firmy został usunięty.
NIE POLECAM OSTATNIO KUPIŁEM STORCZYKI BRASSIE ZA 265 ZŁ KTO CHCE ZOBACZYĆ TEN "TOWAR "NIECH WEJDZIE NA FORUM OGRODNICZE "POCZĄTKI PAWŁA" TAM MOŻNA OBEJRZEĆ TE "RARYTASY"Krzysztof Gozdek pisze:Witam
W necie, przypadkowo, odkryłemnowy
sklep internetowy "Orchidion.pl" - i mam pytanie do Szanownych - czy ktoś korzystał z zakupów w tej firmie
Jan Ciepłucha pisze:titus1 pisze: na forum może wchodzić kto chce i pisać co chce.
Spokojnie. Są moderatorzy, kreatorzy, a i administratortrzyma rękę w pogotowiu. Dzięki nim już dawno nie było poważniejszej rozróby. Więc gdy widzimy że jest coś nie tak, zawsze można skorzystać z "gumki".
Nawet gdybyśmy wprowadzili całkowity obowiązek rejestracji, to i tak nie udałoby się uniemożliwić prowadzenia kryptoreklamy. Najgorzej byłoby, gdyby ktoś wypisywał nieuzasadnione paszkwile o konkurencji.
Ryszard410 pisze:Cześć równolatku.![]()
Wiemy, wiemy, ale dziękujemy za ostrzeżenia. W tym wątku, w wypowiedziach ModaA można dowiedzieć się, że ... zresztą przeczytaj sam, sklep ten został wy ...![]()
Powrót do Storczykowe "Gadu-Gadu"