Gdy wejdziemy w zakładkę Użytkownicy zobaczymy, że na stronie Storczyki.pl zarejestrowanych jest 908 storczykomaniaków. Ciekaw jestem kto będzie tysięcznym Wiem jedno, że osoba ta zostanie nagrodzona niespodzianką z zobowiązaniem.
Stało się, fakt, że z opóźnieniem głoszę tą wiadomość ale w życiu różnie bywa, osobą, która jako 1000 założyła konto na stronie Storczyki.pl jest . . . . EwelinaW
kaciarynka 0 07-12-2014, 19:09 EwelinaW 5 07-12-2014, 12:16 Kasia27 0 07-12-2014, 12:12 Jak widać powyżej Kasię27 i jubilatkę dzielą tylko cztery minuty, a Kaciarynka spóźniła się o 6 godzin i 57 minut. Przyznacie, że trzeba mieć szczęście. Ale słowo się rzekło storczyk w prezencie. Trochę cierpliwości Ewelino, do wiosny niedaleko. Gratulacje.
No nie wierzę!, forum śledzę już od kilku miesięcy, ale zarejestrowałam się by móc poczytać o oświetleniu i w końcu móc porozmawiać na ciekawe tematy. Moja kolekcja nie jest duża bo wolę wiedzieć wcześniej niż mieć, ale mam nadzieję że szybko się powiększy o ciekawe egzemplarze. Ryszardzie nigdy nic nie wygrałam, tym bardziej się cieszę że udało mi się to nawet o tym nie wiedząc . Dziękuję Tobie za nagrodę, wygląda pięknie i mam nadzieję że podołam wyzwaniu .