W imieniu Klubu Orchidea Towarzystwa Ogrodniczego w Krakowie zapraszam na XXIII Wystawę Storczyków. Spod dworca kolejowego do Centrum Targowego Chemobudowy można dojechać tramwajem linii 20, kierując się na Mały Płaszów. Pozdrawiam, r.
Załączniki
PLAKAT - XXIII.jpg (204.23 KiB) Przeglądane 1020 razy
To może ja wrzucę kilka fotek. Zdjęcia kiepskiej jakości, ale mój aparat jakoś słabo sobie radził w tamtym świetle, albo ja kiepsko sobie radziłam z aparatem, jak kto woli Z góry zaznaczam, że na zdjęciach nie ma wszystkich roślin, które można było obejrzeć na wystawie. Ale z pewnością zostało uchwycone to, co zrobiło na mnie największe wrażenie Zatem prezentacja jest dość tendencyjna...
Dendrobium cuthbertsonii przepiękne...co ja bym dała za choć jedno chcące współpracować ze mną... Dziękuję za zdjęcia, dają przedsmak tego co można było zobaczyć, a że tendencyjne? Też takie robię, pokazuję to co mi się najbardziej podoba. A jakies spotkanie było, pogaduchy storczykowe i nie tylko...?
Ja nic o żadnym spotkaniu nie wiem. Sama miałam na wystawie niewiele czasu do zagospodarowania, zresztą wcześniej nie wiedziałam nawet, czy na pewno tam będę