Piękne fotografie. Patrząc na te cudowne rośliny można je dotknąć, tak po prostu przy nich być... Dom tętniący życiem kwiatów. Można się rozmarzyć. Jestem zachwycona.
Witam, bardzo mi miło, że ktoś miał ochotę obejrzeć moje maluchy. Dziękuję bardzo za miłe słowa. Nie będę ukrywał, że mnie zaskoczyły bardzo pozytywnie. Pisząc szczerze, w moim domu rośliny są na pierwszym miejscu...Wiodą prym, chyba nawet bardziej niż inne istoty ( dwunożne na przykład:-) . Mam stresującą pracę, a rośliny dają mi azyl. Kocham je, i one chyba to wiedzą:). Pozdrawiam, Krzysiek
Gratuluje kwitnień i różnorodności roślin. To wszystko kosztuje bardzo dużo pracy, ale jak ma się takie efekty, to bardzo człowieka cieszy. Życzę obfitych kwitnień Pozdrawiam Leokadia
Bardzo pięknie dziękuję za miłe słowa. To prawda, raz w tygodniu od wczesnego rana do popołudnia podlewam, kąpię i przecieram moje maluchy. Zajmuje to zwykle 6-7 godzin, ale ja podchodzę do wszystkich moich roślin indywidualnie. Czasem ilośc falków mnie przytłacza, ale kocham je wszystkie na dobre i na złe. Obiecałem sobie kiedyś, że nie mogę mieć więcej niż 100 szt. Czas pokaże, czy uda mi się wytrwać... Państwo też macie rośliny urody cudnej, ja głównie różne hybrydy, bo są bardzo chętne do współpracy:)