Marta pisze:. Kiedyś to wszystko puszczę na Allegro. Ale czy im wszystkim będzie dobrze u nowych właścicieli? Marta
Marta pisze:Dobrze powiedziane:,,mieć ciągle nowe i nie oddać NIC,,. Wczoraj z trudnością się powstrzymałam przed zakupem Aerangis verdickii na Allegro. Marta
Jan Ciepłucha pisze:Gdybym jednak miał pod ręką największe pokusy, to nie wiem co byłoby silniejsze. na szczęście (tak, tak, na szczęście), u nas nie ma takich wystaw jak np. w Niemczech. Dzięki temu funkcjonuję w miarę normalnie
.
Jan Ciepłucha pisze:Witam
Gdybym jednak miał pod ręką największe pokusy, to nie wiem co byłoby silniejsze. na szczęście (tak, tak, na szczęście), u nas nie ma takich wystaw jak np. w Niemczech. Dzięki temu funkcjonuję w miarę normalnie
.
Marta pisze:Też kiedyś postanowiłam się ograniczyć i wymyśliłam sobie że będę mieć storczyki tylko o pachnących kwiatach. Najpiękniej pachnie moje ukochane Zygopetalum mackayi. Nie mniej jednak te ograniczenia to straszliwe cierpienia. Marta
Renia T pisze:Tfu ,moje storczyki chciał pożreć ,a nie mnie,ale ktoś mu to podpowiadał,prawda Mery ?
Mery pisze:Renia T pisze:Tfu ,moje storczyki chciał pożreć ,a nie mnie,ale ktoś mu to podpowiadał,prawda Mery ?
Reniu kochana, nie ja zaczęłam, ale biję się w piersi, sama się wplątałam w tą " aferę'.
Przepraszam ponownie, naprawdę szczerze.
Reniu , ja bym Ciebie nie wydała na pożarcie, ja bym raczej poleciła, by Ciebie "Sklonowano". Jesteś świetna. Tak jak kiedyś już komuś napisała, [ pamiętam komu]
Za samo Twoje istnienie,
tak bardzo ja lubię Ciebie!
Więc szczerze pozdrawiam, Marysia.
Marta pisze: Najpiękniej pachnie moje ukochane Zygopetalum mackayi.
Powrót do Storczykowe "Gadu-Gadu"