Piękny jest . Też go mam, kupiłam go w 2009 r. z all..., ale jeszcze nie powtórzył kwitnienia, choć w tym roku zaczął puszczać mnóstwo nowych korzeni, może pojawi się też pędzik. Ta odmiana jest bardzo ciekawa, kształtem nieco przypomina jakąś Vandowatą i ma niezwykły kolor.
Tak to prawda kolor ma niespotykany i ksztalt jak go zobaczylam musialam go miec jest zdrowiutki , ale nie stawiam go na parapecie okiennym stoi obok okna tak zeby promienie slonca przez szybe nieprzegrzewaly kwiatow . Pozdrawiam kasia
Moj nastepny zakup to PHALAENOPSIS TETRASPIS I SOPHRONITIS CERNUA uwielbiam roznego rodzaju Phalaenopsisy i jeszcze troszczke a pokaze PHALAENOPSIS SALAZAR ( NAPISALAM W SKROCIE ) .Pozdrawiam kasia
O, tetraspisa polecam, jest super! Uwielbiam go, chętnie kwitnie, jest piękny i PACHNIE . To jeden z prostszych botanicznych, więc każdy, kto radzi sobie z hybrydami, bez problemu poradzi sobie z tetraspisem, tylko trzeba go troszeczkę częściej podlewać.
Te storczyki o , ktorych wspomnialam , ze chce kupic bede zamawiac w orchid Garden mam juz niejeden kupiony tam i sa zdrowe ladne rosliny . Pozdrawiam Kasia
Też kupowałam w orchidgarden swojego tetraspisa . Tam mają fajne rośliny. Z tetraspisa jestem naprawdę zadowolona, bardzo wdzięczna, przyjemna roślinka, piękna, oryginalna i pachnąca.